AttChange -palvelu

Jokaisessa muutoksessa tarvitaan hyvää viestintää.

Ovatko organisaationne yhteiset tavoitteet tuttuja kaikille? Tietävätkö kaikki, mitä asioita pitää muutoksessa priorisoida? Uudet askeleet onnistuvat paremmin, kun sekä henkilöstö että asiakkaat tietävät suunnan.

Johtaminen on viestimistä. Helposti ymmärrettävään muotoon työstetyt muutoksen perustelut antavat toiminnalle hyvät suuntimet. Niiden avulla ohjaat joukkuettasi menestyksellisesti eteenpäin ja pääsette asetettuihin tavoitteisiin.

Esimiesten täysi tuki

Esimiesten viestinnällä ja vuorovaikutustaidoilla on keskeinen merkitys strategian toteuttamisessa. Kun organisaatiossa on riittävästi puhetta visiosta, strategiasta tai purposesta, muodostuu käsitys yhteisestä suunnasta.

Innosta ihmiset muuttumaan

Muutosviestintää edellyttäviä tilanteita ovat strategian ja rakenteen muutokset, kasvuhankkeet ja projektit sekä avainhenkilöiden muutokset. Niitä yhdistää kaksi asiaa: muuttuneet prioriteetit ja tarve innostaa ihmiset mukaan muuttamaan toimintaa.

Kaikissa muutoksissa tarvitaan paljon viestintää. Hyvä peukalosääntö on, että suunnittele muutosta tukeva viestintä ja kaksinkertaista se heti alkuunsa.

Ota yhteyttä viestintätoimistoomme, suunnitellaan yhdessä muutostanne tukevat toimet. Sitten olet jos askeleen lähempänä tavoitettasi.

Lue lisää muutosviestinnästä blogeistamme:

Valmiina viestimään
Toista ja toista, vasta 3 % kuulijoista on ymmärtänyt
Muutosjohtajan on hallittava monta viestintätapaa
Teollisuuden suuret askeleet vaativat kirkasta viestintää

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Comstepper auttaa suunnittelemaan johtajan viestintää:

Comstepper

Risto Pennanen

Toimitusjohtaja, partneri

+358 50 387 4082
risto.pennanen@attention.fi

Tilaa uutiskirjeemme!