AttMergers-and-Acquisitions

Yritysjärjestely alkaa viestinnällä

Organisaatioiden menestyksellinen yhdistäminen tai muu yritysjärjestely on kymmenottelu, jossa jokaisen askeleen on osuttava kohdalleen. Myös viestinnän, sillä yritysjärjestelyn perustelut ja strateginen tarkoitus on onnistuttava viestimään kerralla oikein.

Hyvällä viestinnällä ylität monta estettä

Osuvalla ja hyvin valmistellulla viestinnällä puhallat yritysjärjestelyyn myötätuulta. Kun sen viestinnässä otetaan huomioon kaikkien osapuolten intressit ja huolenaiheet, päästään helpommin luottamusta herättävään lopputulokseen. Siitähän työ oikeastaan vasta alkaa.

Viestinnän valmistelu antaa mainion tilaisuuden testata myös yritysjärjestelyn strategista perustaa ja sen pitävyyttä. Hyvin valmisteltu on tässäkin tapauksessa melkein puoliksi tehty tai ainakin hyvällä viestinnällä ylität monta estettä.

Yritysjärjestelyn viestintäpalvelut:

  • Viestintästrategia: Kohderyhmien tarpeiden analysointi, ydinviestit perusteluineen, toimenpiteet, vuorovaikutus sidosryhmien kanssa, mediatyö, viestinnän tyyli ja roolit
  • Jatkuva viestiminen sisäisesti ja ulkoisesti
  • Viestien läpimenon seuranta ja viestien jatkokehittäminen
  • Yritysjärjestelyn onnistumisesta viestiminen ja onnistumisen seuranta myös viestinnällisesti
Yritysjärjestelyn viestimisen viisi pointtiaYritysjärjestelyssä viestinnällä rakennetaan luottamustaM&A: Kokoa joukot hyvän viestinnän avulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Comstepper auttaa suunnittelemaan johtajan viestintää:

Comstepper
Helena Aatinen auttaa yritysjärjestelyn viestinnässä

HELENA AATINEN

Partneri
+358 40 548 6675
mailto:helena.aatinen@attention.fi

Tilaa uutiskirjeemme!