Lähtökohta:

Ajoneuvoteollisuuden globaali toimittaja Motherson Group sekä pääasiassa hyötyajoneuvojen ja kiskokaluston sähkönjakelujärjestelmiin erikoistunut PKC Group Oyj neuvottelivat liiketoimintojensa yhdistymisestä. Kansainvälisesti toimivan PKC Groupin tehtaat ja henkilöstö sijaitsivat Brasiliassa, Kiinassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Saksassa, Serbiassa, Suomessa, Venäjällä sekä Yhdysvalloissa. Tuloksena syntyisi maailmanlaajuisesti johtava kuljetusteollisuuden kumppani.

Mitä tehtiin:

Kun alkoi näyttää varsin mahdolliselta, että Motherson Group tulisi tekemään julkisten ostotarjouksen, jota PKC Group Oyj:n halllitus saattaisi suositella yhtiön osakkeenomistajille, PKC Group nivoi mukaan viestinnän neuvonantajan. Hänen tehtävänään oli varautua neuvottelujen aikana mahdollisesti nouseviin viestintätarpeisiin ja ylläpitää listayhtiön valmiutta reagoida esimerkiksi tietovuototilanteeseen. Päätehtävänä oli laatia hankkeen viestintästrategia ja suunnitella sen käytännön toteutus.

Viestintäekspertti työskenteli tiiviissä yhteistyössä PKC Groupin hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan sekä muiden neuvonantajien kanssa varmistaen, että yhdistymisen viestintäaineisto kehittyi neuvottelujen tahdissa ja avainneuvottelijoilla oli käytössään riittävät viestinnän valmiudet.

Tulokset:

“PKC Groupin hallituksen puheenjohtajana ja merkittävää kansainvälistä yritysjärjestelyä koskevien neuvottelujen keskellä oli tärkeää voida luottaa siihen, että viestinnän valmistelu on luotettavissa käsissä. Työskentely oli korkean tason ammattilaisen käsissä ja onnistuimme kaikilta osin erinomaisesti.”
-Matti Ruotsala, hallituksen puheenjohtaja, PKC Group Oyj

Lisätietoa: AttStrategy-palvelu, Helena Aatinen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirjeemme!