Lähtökohta

Perheyritys HyXo Oy  sisaryhtiöineen on vedenjakajalla. Viidessä vuosikymmenessä yhtiörypäs on kasvanut viidestä yrityksestä koostuvaksi veden, energian ja ympäristöteknologian osaajaksi. Uuden sukupolven johdolla konsernin kasvu on vauhdittunut erityisesti viime vuosina.

Alansa erikoisosaajana perheyritys tarjoaa kunnille ja teollisuudelle kykyä tuottaa puhdasta vettä, vedenpuhdistusta, lämpöä, höyryä ja energiaa sekä näiden tuotantoprosessien käyttöä ja kunnossapitoa. Vaativat sähkö- ja automaatioratkaisut täydentävät kokonaisuuden.

Yhtiön vahva markkina-asema ja kilpailuetu perustuvat toisaalta erityisosaamiseen ja toisaalta asiakkaiden palvelemiseen kokonaistoimituksin. Tulevaisuudessa konsernin menestyksen ratkaisevat kyky hyödyntää yhteisiä vahvuuksia ja synergioita sekä viestiä näistä asiakkailleen.

Ratkaisu

Kokosimme yhdessä strategisen kumppanimme Ahjo Communicationsin kanssa senioritiimin konsernin johdon palvelukseen. Tiimi koostui parhaista strategia-, muutos- ja kriisiviestinnän asiantuntijoista.

Työstimme yhtiön viestinnällisiä haasteita yhdessä johdon kanssa. Työn tuloksena syntyi visio ”Ympäristöteknologiaa palveluna” ja missio ”Ratkomme kunta- ja teollisuusasiakkaiden ongelmia yhdistämällä puhtaan veden ja energian osaamisen”. Näiden pohjalta valmensimme yritysryppään kaikkien yhtiöiden johdon ja muut esimiehet viestimään tehokkaasti keskenään ja ulospäin.

Asiakaskokemus

Harto Viiala, toimitusjohtaja, HyXo Oy:

”Konkreettinen ja selkeä valmennus on antanut meille yhteispelin eväitä. Raivaamme sen avulla kasvun esteitä.”

Talousjohtaja Timo Viitala, HyXo Oy:

”Ahjon ja Attentionin yhteispeli vakuuttaa. Kokemusta ja osaamista. Vahva ja tuore näkökulma yrityksemme yhtiöidemme viestinnän kehittämiseen ja viestinnän ohjeisiin niin arjessa kuin kriisissä. Viestiminen on joka asiassa tärkeässä roolissa. Johtamisessa varsinkin.  Saimme hyvää tukea ja nyt viemme asioita yhdessä käytäntöön.”

Ympäristöteknologiaan keskittynyt yhtiörypäs

HyXo Oy:n sisaryhtiöitä ovat kestomuovien valmistukseen keskittynyt Ekomuovi Oy, juomavedenkäsittelyyn ja vesipumppuihin erikoistunut KMV-tuotteet Oy sekä mittausalan asiantuntijayritys Oleinitec Nordic AB:stä Ruotsissa. Samaan yritysperheeseen kuuluvat myös energiapalveluihin erikoistunut Höyrytys Oy sekä sähkö-, automaatio ja kunnossapitoasennuksiin erikoistunut  Saku-Tek Oy.

Helena Aatinen

Partneri

 +358 40 548 6675
helena.aatinen@attention.fi

RISTO PENNANEN

Partneri

 +358 50 387 4082
risto.pennanen@attention.fi

Lue lisää - Kasvuyrityksen viestintä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Comstepper auttaa suunnittelemaan kasvuyrityksen viestintää:

Comstepper

Tilaa uutiskirjeemme!