Skip to main content
Referenssitarina

Ahlstrom

Ahlstrom valmistaa kuitupohjaisia innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Erikoismateriaaleja valmistavan yhtiön tavoitteena on puhdistaa ja suojella joka kuidulla sekä tavoitella vastuullisten tuotteiden kautta puhtaampaa maailmaa.

Yhtiö otti käyttöön perinteisen Ahlstrom-nimen ja luopui kaksiosaisesta Ahlstrom-Munksjö –nimestä sen jälkeen kun se myi rakennusteollisuuden pintamateriaaleja valmistavan liiketoimintansa. Myyty liiketoiminta jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä Munksjö-nimellä.

Yritysviestinnän palvelumme

Viestinnän johtamisen interim-jakson jälkeen Ahlstrom otti vastaan suunnittelemamme perinteisen logon ja visuaalisen ilmeen uudistamisen.

Ahlstrom on Suomen vanhimpia yrityksiä. Sen vuoksi oli tärkeää säilyttää asiakkaiden hyvin tuntemat visuaaliset elementit samalla kun logo ja visuaaliset elementit sekä markkinointimateriaali uudistettiin.

Lähes 40 maassa toimivan yrityksen visuaalisen uudistuksen läpivienti oli mittava urakka. Siihen sisältyi kaiken logoa käyttävän materiaalin ja kylttien vaihdokset ja yhtiönimien vaihdon organisointi asiaan liittyvine juridisine jatkotoimenpiteineen. Yhtiö jatkaa työtä maailmanlaajuisessa organisaatiossaan.

Takaisin yritysviestinnän palveluihin