Uusi palvelu poikkeustilanteisiin

Poikkeusklinikka auttaa poikkeustilanteesta eteenpäin

Koronakriisin jälkeen maailma ei palaa ennalleen. Miten ymmärtää muutosta ja löytää tie nopeasti eteenpäin? Me autamme luomalla selkeän tilannekuvan sekä toimivat johtamisen ja viestinnän käytännöt.

Poikkeusklinikka-palvelu kokoaa nopeasti tiedot tilanteen vaikutuksista. Kattava tilannekuvan avulla saadaan pitävä pohja johtamiselle ja viestinnälle. Poikkeustilanteessa tarvitaan yrityksen koko verkoston tarkastelua, jotta tilanteen kaikki ulottuvuudet saadaan näkyviin.

Tilanneanalyysi käydään läpi johdon työpajassa, jonka pohjalta edetään johtamisen ja viestinnän suunnitteluun.  Oikean suunnan varmistamiseksi tilannekuvaa päivitetään säännöllisesti ja päätettyjen toimien toteutumista seurataan selkeän mittariston avulla.

Tarpeen mukaan autamme viestimään myös esimerkiksi asiakkaille ja omalle henkilöstölle. Muutosta voi olla syytä tukea myös valmentamalla. Poikkeustilanteisiin varautumista tuemme esimerkiksi kriisiohjeistuksin ja simuloimalla kriisitilanteita.

Poikkeusklinikan avulla saat nopeasti:

  • Tilannekuvan tapahtuneesta
  • Eväät selkeän toimintasuunnitelman laatimiseen
  • Käyttöönne kriisijohtamisen menetelmät
  • Osaavan viestintäkumppanin rinnallenne

Palvelun tuottavat yhteistyössä viestintäyhtiöt Ahjo ja Attention. Tarjoamme käyttöönne senioriosaamisemme sekä kokemuksemme lukemattomista kriisitilanteista ja erilaisista organisaatioista sekä julkisen hallinnon että yritysmaailman puolella.

Hyödynnä tunnin maksuton asiantuntijakonsultaatiomme – Varaa heti aika poikkeusklinikalle!

Ota yhteyttä:
Helena Aatinen tai Risto Pennanen

    

Lue lisää:

Blogi: Korona sen todisti taas – Tiedonkulku ratkaisevaa kriisissä

Tiedote Poikkeusklinikka-palvelusta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Tilaa uutiskirjeemme!