Nettisivujen uudistuksen ei tarvitse olla hankalaa eikä kallista. Kun nettisivujen käyttötarve on selkeästi mietitty ja asiakkaiden tarpeet tunnetaan, sivusto voidaan rakentaa hyvin kompaktiksi ja helppokäyttöiseksi informaatiokanavaksi ja myynnin tukivälineeksi.

Valbruna Nordic Oy on korkealaatuisten terästuotteiden maahantuoja, jonka tuotteet toimitetaan suoraan suurten teollisuusasiakkaiden valmistusprosessiin. Valbruna Groupin teräksiä käytetään lukuisilla teollisuudenaloilla ja tuotteilla on korkeat laatuvaatimukset.

Uudistimme kumppanimme Kajahdus Oy:n kanssa Valbruna Nordic Oy:n nettisivut palvelemaan asiakkaiden perusinformaatiotarpeita ja yrityksen myyntiä. Sivusto rakennettiin teollisuusasiakkaiden kannalta oleellisimman eli tuoteinformaation ympärille. Lisäksi selkeään kokonaisuuteen liitettiin laatu- ja sertifikaattitiedot sekä uudistettiin visuaalinen ilme.

Sivuston perusinformaatio on pitkään ajankohtaista ja kokonaisuus selkeä, konstailematon. Vaihtuvien ja täydentävien tietojen lisääminen tehtiin helpoksi ja sivustokokonaisuus helposti hallittavaksi.

”Korkealaatuisten terästen maahantuojan nettisivut ovat myynnin tuki, joka kokoaa teollisuusasiakkaidemme tarvitsemat tuotetiedot ja laatuinformaation selkeään muotoon. Meidän sivustomme täydentävät emoyhtiön sivustoa ja ne rakennettiin viestimään kuulumisesta maailmanlaajuiseen Valbruna-ryhmään. Lisäksi edellytimme, että sivuston vaihtuvat tiedot on helppo päivittää ja muutoinkin halusimme pitää kokonaisuuden tiiviinä ja selkeänä”, sanoo Valbruna Nordic Oy:n toimitusjohtaja Seppo Järvinen.

Lisätietoa:
AttChange -palvelu: Helena Aatinen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Tilaa uutiskirjeemme!