Skip to main content

Comstepper-palvelu tuo ammattimaisen viestintäosaamisen kaikkien viestinnän tekijöiden ulottuville. Verkkopalvelu sisältää muun muassa palvelut tiedotteen ja viestintäsuunnitelman laatimiseen, median kohtaamiseen sekä työkalut some-kohuihin, kriisiviestintään ja muutosten johtamiseen.

”Tuomme viestinnän ammattilaisten osaamisen helposti käytettävässä muodossa yrittäjille, kasvuyrityksille ja muille, jotka haluavat viestinnän keinoin vauhdittaa toimintaansa”, sanoo viestintäyrittäjä Helena Aatinen Attention Communication Oy:stä.

Verkkopalvelu mullistaa viestintätoimiston perinteisen logiikan. Toimistot tarjoavat räätälöityä viestintäpalvelua, johon on mahdollisuuksia lähinnä suurehkoilla organisaatioilla.

Kasvavien yritysten liiketoiminta ja johtaminen hyötyisivät myös systemaattisesta viestinnästä. Viestintätoimistojen räätälöidyt palvelut ovat monille kuitenkin liian raskaita. Comstepper tuo siihen ratkaisun. Comstepperillä kaiken kokoiset organisaatiot voivat rakentaa itsensä kokoiset viestintäaskeleet.

”Kevytkin viestinnän suunnittelu tukee johtamista, vauhdittaa liiketoimintaa ja säästää johdon aikaa sekä kustannuksia, kun yritys saa keinot pohtia viestejään, kohderyhmiensä reaktioita ja viestintäaskeleita. Viestintäsuunnitelman ei pidä olla mikään väitöskirja”, sanoo viestintäyrittäjä Risto Pennanen Attentionilta.

Digitaalinen viestintäkonsultti Comstepper avaa viestinnän ammattimaiset askeleet kysymyspoluiksi. Vastaamalla kysymyksiin käyttäjä voi laatia esimerkiksi tiedotteen tai viestintäsuunnitelman, varautua sosiaalisen media kohuihin ja kriisiviestintään tai sitouttaa esihenkilöitä muutokseen. Verkkopalvelun kustannustaso sopii myös pienemmille yrityksille.

”Suuryritysten viestintäkokemuksella tunnistan sen, että niissäkin on tarvetta systemaattiselle ja ennakoivalle viestinnälle. Uraansa aloittavat viestijät tarvitsevat tukea haastavissa tilanteissa ja kokeneet viestijät voivat käyttää palvelua vaikkapa sisäiseen pohdintaan, yhtenäisen näkemyksen muodostamiseen ja viestintätoimiston briiffaamiseen”, sanoo Helena Aatinen.

Pro-paketti vaativiin tilanteisiin

Alkuvaiheessa Comstepper sisälti Basic-palvelut tavanomaisimpiin viestintätilanteisiin. Alkuvuonna 2022 sen rinnalle syntyi Pro-paketti, joka sisältää palvelut esimerkiksi yrityskauppoihin sekä kriisivalmiuksien kehittämiseen ja kriisiviestintään.

Attention täydentää tarvittaessa Comstepperin palvelua auditoimalla asiakkaan laatiman suunnitelman, jolloin päästään jo kaksi askelta eteenpäin liiketoiminnan tukemisessa.

Samankokoisilla yrityksillä samat ongelmat muissakin maissa

Palvelulle on tarvetta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Siksi Comstepperistä julkaistaan myös englanninkielinen versio.

Palvelu on avattu osoitteessa www.comstepper.com. Palvelun on Attentionille toteuttanut Poutapilvi web design, joka luo digitaalisia palveluja markkinointiin ja viestintään.

Palvelun kehittämisen mahdollisti Business Finlandin covid 19-epidemian aikana myöntämä poikkeusrahoitus.

”Ilman Business Finlandin rahoitusta näin merkittävä digiloikka olisi ollut vähintäänkin haasteellista”, sanoo Helena Aatinen.

Lisätietoja:
Risto Pennanen, toimitusjohtaja, Attention, puh: +358 50 387 4082, risto.pennanen@attention.fi
Helena Aatinen, partneri, Attention, puh. +358 40 548 6675, helena.aatinen@attention.fi

Comstepper - digitaalinen viestintätoimisto

Tilaa uutiskirjeemme!